Új társkereső lépései
4 Adatlap kitöltése
5 Választott a jellemképek közül?
6 Most már kereshet

Örömmel üdvözöljük a TársasTér használói között!

Ez az ingyenes oldal lehetőséget nyújt a magány feloldására. Itt társat, barátokat, azonos érdeklődésű embereket találhat az, aki elmúlt 40 éves vagy aki fogyatékkal élő nagykorú. Nem ígérünk csodákat. Nem biztos, hogy itt a nagy szerelmet találja meg, de persze az sem lehetetlen. Olyan társat vagy társakat azonban biztosan találhat, akik a jövőben figyelni tudnak Önre, akikre számíthat, akivel megoszthatja gondolatait és érdeklődési körét

Hogy megóvhassuk mindenfajta visszaéléstől, ne használja a saját nevét! Válasszon magának egy kitalált felhasználó nevet. Pl. ha tenger678 néven jelentkezik be, ez lesz a TársasTér-ben a megszólítása: Kedves tenger678!

Célszerű, de nem feltétel, hogy egy olyan e-mail-címet hozzon létre, amit csak itt, és sehol máshol nem fog használni.

Kérjük ne bizonytalanodjon el és ne adja fel, ha nehéznek találja a regisztráció lépéseit. Minden lépés arra szolgál, hogy Ön biztonságosan használhassa a TársasTér oldalát és illetéktelenek ne férhessenek hozzá az adataihoz.

Segítségére lehet, ha figyelmesen elolvassa tájékoztatásunkat. Ha szükséges, a DélUtán munkatársaitól is kaphat eligazítást ingyenes számainkon 18 és 21 óra között: 13777 vagy 0680 200 866.

Az adatlap kitöltéséről: Csak egy kevés kötelező adatot kell megadnia, de természetesen válaszolhat minden egyes kérdésre. Minden Ön által fontosnak tartott részletet, ami a potenciális partnert eligazíthatja, a bemutatkozó szabad szövegben érdemes leírni. Tudjuk, nehéz jellemezni saját magunkat. Használható ötleteket kaphat, ha válogat a jellemképekből is.

Az adatlap kitöltése és mentése után azonnal kereshet az adatbázisban a Keresés gombra kattintva.

A TársasTér hangnemét, jogszerű működését moderálás biztosítja. A moderátor törölheti a sértő elemeket, kizárhatja az illetéktelen felhasználókat, de nem terheli felelősség minden, az oldalon megjelenő mondatért, szóért.

Szerencsés válogatást kívánunk!A TársasTér-t a DélUtán Alapítvány működteti. Az oldal kezelőjének írhat a következő címre: admin@tarsaster.hu